0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАХОДІВ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ТВАРИН ВІД ЛЕПТОСПІРОЗУ у ТОВ «ЕГРЕС-АГРО» ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ID:237606)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 60
Рік виконання: 2013
Вартість: 3000
Купити цю роботу
Зміст
ЗАВДАННЯ НА ВИКОНАННЯ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ ......................... 3 РЕФЕРАТ……………………........…………………………………………….... 4 1. ВСТУП ………………………….......……………………………….……........ 5 2. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ …………….......…………………………………....... 7 2.1. Висновок з огляду літератури ……….......………………………….. 16 3. ВЛАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ………………….......………………………...... 18 3.1. Матеріали і методи дослідження ........................…………................ 18 3.2.Характеристика місця виконання роботи ………….……….............. 18 3.3. Результати власних досліджень …...……………………………....... 21 3.4. Обговорення результатів власних досліджень ......……………........ 34 3.5. Розрахунок економічної ефективності ......................................……. 36 4.ОХОРОНА ПРАЦІ ........................................................................................... 37 5.ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ........................................................................ 51 6.ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ .…………….......……........ 56 7.СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ …………………………………………….............. 56 8.ДОДАТКИ …………………………………………………………................. 60
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РЕФЕРАТ Магістерська робота ”Організація заходів оздоровлення та профілактики тварин від лептоспірозу у ТОВ «Егрес-Агро» Гадяцького району Полтавської області” складається із вступу, огляду літератури, власних досліджень та їх обговорення, висновків і пропозицій виробництву, списку використаної літератури та додатків. Робота викладена на 61 сторінці комп’ютерного тексту, має 3 таблиці, 5 рисунків, 2 схеми та додатки, які складаються з інструктивних матеріалів державної служби ветеринарної медицини, плану роботи Гадяцької районної державної лікарні ветеринарної медицини та інших документів та фотографій. Список літератури включає 32 джерела. Метою роботи було вивчення епізоотичної ситуації щодо лептоспірозу великої рогатої худоби у ТОВ «Егрес-Агро» Гадяцького району Полтавської області”, на відділення с. Рашівка. В результаті проведеного епізоотичного обстеження відділення було виявлено хворих на лептоспіроз тварин, відібрано кров та досліджено у Гадяцькій районній державній лабораторії ветеринарної медицини, отримано позитивні результати. Гадяцькою райдержадміністрацією відділок ТОВ «Егрес-Агро» у с. Рашівка було оголошено неблагополучним пунктом по лептоспірозу. Службою ветеринарної медицини господарства було проведено заходи по попередженню розповсюдження лептоспірозу тварин. В господарстві було проведено вакцинацію всього поголів’я тварин, які утримуються на МТФ №1 з метою попередження захворювання та виключення формування лептоспіроносійства. Економічна ефективність ветеринарних заходів на 1 грн. витрат становить 252,5 грн. Галузь використання – ветеринарна медицина.
Інші роботи з даної категорії: