Готові роботи продаються “як є”, без подальших доробок і виправлень автором.
Отримайте роботу одним із способів:
Купити напряму у автора.
Автору прийде ваша заявка і найближчим часом він з вами зв’яжеться. Розрахунок і передача роботи відбуваються напряму. Процес отримання займає до 2-х днів. Агентство за дії сторін не відповідає.
купитиКупити з посередництвом агентства.
В такому випадку ви відправляєте гроші в агенство, а наш менеджер відправить вам готову роботу. Посередництво агентства дає можливість отримати роботу вже сьогодні. Вартість послуги: +100 грн до ціни роботи.
купитиЗамовити написання на цю тему “з нуля”
В такому випадку наші автори виконають роботу по вашому плану і за вимогами вашого ВУЗу. Всі подальші доробки і виправлення будуть безкоштовні. Вартість написання нової роботи вам повідомить менеджер після заповнення заявки.
Замовити “з нуля”Зразок роботи:
РЕФЕРАТ
Дипломна робота має 68 сторінок друкованого тексту, а також 6 таблиць. Тема дипломної роботи: «Визначення якості та безпеки м'яса та субпродуктів від тварин, які потрапляють на колгоспний ринок міста Зіньків».
Робота виконувалася на базі Державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи ринку м. Зіньків і Зіньківської районної державної лабораторії ветеринарної медицини, м. Зіньків Полтавської області. Основним об'єктом досліджень були проби м'яса та печінки свиней і великої рогатої худоби.
Метою досліджень при виконанні даної роботи було: визначення якості та безпеки м'яса та субпродуктів, які надходили в Державну лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи ринку міста Зіньків, Полтавської області при подвірному забої тварин.
В зв'язку з цим були поставлені наступні завдання:
1. Провести огляд туш сільськогосподарських тварин, які надходять у продаж на ринок м. Зіньків.
2. Провести лабораторні дослідження м'яса та субпродуктів на якість та безпечність.
3. Провести розрахунок економічного збитку від вибракування
неякісних м'ясопродуктів.
Були проаналізовані дані отримані в результаті дослідження, які свідчать що основною причиною вибракування в Державній лабораторії ветеринарно-' санітарної експертизи ринку м. Зіньків є інвазійні хвороби тварин. Адже з 3984 оглянутих туш свиней та великої рогатої худоби інвазійні захворювання реєструвалися у 79 випадках, що склало 2%, а неінфекційні у 17 тварин (0,04%).
При проведенні органолептичної оцінки та хімічних досліджень м'яса тварин з високим та середнім ступенями ехінококозної, фасціольозної та дикроцеліозної інвазій з'ясувалося, що воно відповідає показникам сумнівної якості. За низького ступеня інвазії показники якості відповідали м'ясу здорових тварин.
Після проведення бактеріологічного дослідження печінки ураженої ехінококовими міхурами і збудниками фасціольозу та дикроцеліозу з'ясувалося, що показники уражених органів навіть після зачистки перевищують санітарну норму в 35-45 разів.
Дослідження м'яса хворих тварин на токсичність показало, що за низької інтенсивності інвазії м'ясо не токсичне. При середній та високій ступенях інвазії м'ясо є слабо токсичним та забруднене мікрофлорою, а отже є небезпечним харчовим продуктом.