0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження залежності рівня захворюваності населення України від викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря (ID:333582)

Тип роботи: розрахункова робота
Дисципліна:Економетрія
Сторінок: 10
Рік виконання: 2018
Вартість: 370
Купити цю роботу
Зміст
Метою економетричного аналізу зазвичай є виявлення впливу відповідних факторів на показники, які аналізуються, і вивчення причинних зв'язків. Визначення кількісного та якісного впливів факторів на результати досягається шляхом проведення факторного аналізу. Метою мого дослідження було дослідження залежності рівня захворюваності населення України від викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Дана залежність є логічною, оскільки шкідливі речовини, що потрапляють в організм людини з повітря, негативно впливають на її здоров'я. Тобто, при збільшенні обсягу викидів забруднюючих речовин в атмосферу, рівень захворюваності населення також зростатиме. Статистичні дані обрано за період від 1992 по 2015 роки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання дослідження 1.Побудувати аналітичне групування. Для попередньої оцінки зв’язку між факторною ознакою та результуючою змінною я виконав аналітичне групування даних. Аналітичне групування – це статистична таблиця, у якій вказані інтервали значень факторної ознаки, згідно з якими згруповано одиниці сукупності, а також наведено групові середні значення результуючої змінної. Для цього потрібно знайти кількість груп за формулою Стерджеса, ширину інтервалів та визначити їх закінчення. Тоді будуємо таблицю 1. k=1+3.322*lg24=5,6=6 Довжина інтервалу h=(x_max-x_min)/k=(12269,7-4521,3)/6=1291,4
Інші роботи з даної категорії: