0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія виробництва плодово-ягідних соків (ID:129957)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 65
Рік виконання: 2015
Вартість: 2500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП Розділ I. Аналітична частина 1.1. Асортимент плодово-ягідних соків 1.2. Аналіз способів виробництва плодово-ягідних соків: коротка характеристика, переваги та недоліки Розділ II. Характеристика сировини і допоміжних матеріалів 2.1. Характеристика основної та допоміжної сировини 2.2. Характеристика допоміжних матеріалів Розділ III. Технологічна частина 3.1. Опис технологічного процесу плодово-ягідних соків 3.2 Опис апаратурної схеми 3.3. Технологічні розрахунки Розділ IV. Вимоги до показників якості на безпеки готової продукції 4.1. Показники якості та безпечності плодово-ягідних соків 4.2. Методи контролю якості та безпечності плодово-ягідних соків Висновки Список використаної літератури Додаток 1. Принципова технологічна схема Додаток 2. Апаратурна схема
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: