0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва нагетсів з сиром на ВП ПАТ МПЗ «Легко» МЗВКК (ID:269936)

Тип роботи: бакалаврська
Сторінок: 121
Рік виконання: 2017
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1.ХАРАКТЕРИСТИКА ОБРАНОЇ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 1.1. Короткий огляд м’ясопереробної промисловості України 1.2. Система управління безпечністю як гарант виробництва конкурентноспроможної сировини РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1 Характеристика та режими роботи цеху (відділення, дільниці) підприємства 2.2 Вибір та опис технологічних схем 2.2.1 Принципові технологічні схеми, вибір та технолого-економічне обґрунтуванням способів та режимів виробництва 2.2.2. Опис апаратурно-технологічної схеми 2.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів, готової продукції 26 3.ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ 3.1 Вихідні дані до технологічних розрахунків 3.2 Продуктові розрахунки 3.3 Розрахунки витрат основних і допоміжних матеріалів РОЗДІЛ 4. ЕНЕРГЕТИЧНІ РОЗРАХУНКИ 4.1. Теплопостачання заводу 4.2. Холодильно-компресорне господарство 4.3. Водопостачання та каналізація 4.4. Електропостачання заводу РОЗДІЛ 5. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ТА ДОПОМІЖНОГО ОБЛАДНАННЯ РОЗДІЛ 6. РОЗРАХУНКИ ПЛОЩ ВИРОБНИЧИХ І СКЛАДСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ ТА КОМПОНУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ РОЗДІЛ 7. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ НАГЕТСІВ ГОТОВИХ ЗАМОРОЖЕНИХ З СИРОМ НА МИРОНІВСЬКОМУ МПЗ «ЛЕГКО» 7.1 Організація технохімічного та мікробіологічного контролю при виробництві нагетсів готових заморожених з сиром 7.2.Опис програм-передумов на Миронівському МПЗ «Легко» 7.3. Удосконалення плану НАССР на виготовлення нагетсів готових заморожених з сиром на Миронівському МПЗ «Легко» 7.3.1 Аналіз існуючих заходів щодо підготовки до розроблення плану НАССР 7.3.2 Розроблення документації системи управління безпекою нагетсів готових заморожених з сиром 7.3.2.1. Опис продукції та визначення її використання за призначенням 7.3.2.2. Визначення та аналіз потенційно небезпечних чинників при виробництві нагетсів готових заморожених з сиром 7.3.2.3. Визначення критичних точок контролю 7.3.2.4. Складання плану НАССР для нагетсів готових заморожених з сиром РОЗДІЛ 8. ОХОРОНА ДОВКІЛЛЯ 8.1 Характеристика відходів, стічних вод і викидів 8.2 Заходи щодо охорони довкілля РОЗДІЛ 9. ОХОРОНА ПРАЦІ РОЗДІЛ 10. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ НАГЕТСІВ ГОТОВИХ ЗАМОРОЖЕНИХ З СИРОМ ТМ «ЛЕГКО» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ Додаток 1. Схема хіміко-технологічного контролю виробництва нагетсів готових заморожених з сиром Додаток 2. Схема мікробіологічного контролю виробництва нагетсів готових заморожених з сиром Додаток 3. Лист-зобов'язання вищого керівництва керівництву нижчого рівня Додаток 4. Наказ по підприємству ММПЗ «Легко» «Про створення групи для розроблення та впровадження системи НАССР» Додаток 5. Мета та сфера застосування системи НАССР на ММПЗ «Легко» Додаток 6. Політика ММПЗ «Легко» щодо безпечності виробництва нагетсів готових заморожених з сиром Додаток 7. Склад спеціалістів робочої групи НАССР та визначення їх компетентності Додаток 8. Аналіз ідентифікованих небезпечних чинників Додаток 9. Визначення критичних точок контролю Додаток 10.Операційні програми-передумови під час виробництва нагетсів готових заморожених з сиром Додаток 11. План НАССР для нагетсів готових заморожених з сиром Графічна частина: 1. Принципова блок-схема виробництва нагетсів з сиром 2. Апаратурно-технологічна схема виробництва нагетсів з сиром 3. План виробництва нагетсів з сиром 4. План виробництва нагетсів з сиром з нанесенням потоків руху 5. Специфікація до апаратурно-технологічної схеми 6. Специфікація до плану виробництва нагетсів готових заморожених з сиром
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Мета дипломного проекту - розроблення заходів щодо удосконалення системи управління безпечністю при виробництві нагетсів готових заморожених з сиром на Миронівському МПЗ «Легко». Об'єкт дипломного проекту – виробництво нагетсів готових заморожених з сиром на Миронівському МПЗ «Легко». Предметом дипломного проекту є система управління безпечністю для виготовлення нагетсів готових заморожених на Миронівському МПЗ «Легко». Основними завданнями під час виконання дипломного проекту були: 1. Охарактеризувати м’ясопереробну галузь харчової промисловості України, ступінь впровадження системи управління безпекою на м’ясопереробних підприємствах; 2. Навести характеристику та режими роботи Миронівського МПЗ «Легко»; 3. Обґрунтувати та описати технологічну схему виробництва нагетсів готових заморожених з сиром; 4. Обрати та здійснити техніко-економічне обґрунтування способів та режимів виробництва нагетсів готових заморожених з сиром; 5. Описати апаратурно-технологічну схему виробництва нагетсів готових заморожених з сиром; 6. Навести характеристику сировини, основних, допоміжних матеріалів для виробництва нагетсів готових заморожених з сиром; 7. Провести продуктові розрахунки нагетсів готових заморожених з сиром згідно рецептури, визначити витрати основних і допоміжних матеріалів; 8. Навести дані щодо енергетичних розрахунків, які здійснюються на підприємстві та описати заходи щодо ресурсозбереження; 9. Обрати основне та допоміжне технологічне обладнання, провести його розрахунки; 10. Здійснити розрахунки площ виробничих і складських приміщень та компонування обладнання; 11. Провести організацію технохімічного та мікробіологічного контролю на підприємстві для виробництва нагетсів готових заморожених з сиром; 12. Розробити програми-передумови на Миронівському МПЗ «Легко»; 13. Провести аналіз небезпечних чинників та встановлення критичних точок контролю, надати план НАССР при виробництві нагетсів готових заморожених з сиром, розробити заходи для удосконалення системи управління безпечності при виготовленні нагетсів готових заморожених з сиром на Миронівському МПЗ «Легко»; 14. Навести заходи щодо охорони праці та екологічного контролю на Миронівському МПЗ «Легко»; 15. Дослідити залежність умов та термінів зберігання нагетсів готових заморожених з сиром ТМ «Легко» за рахунок зміни органолептичних та фізико-хімічних показників якості продукції. Оскільки в останні роки значно зріс попит на напівфабрикати, які не потребують значних витрат часу на приготування їжі в домашніх умовах і на підприємствах громадського харчування, то розгляд виробництва нагетсів готових заморожених з сиром є актуальним. Адже м'ясні рубані напівфабрикати користуються заслуженим визнанням споживача і з кожним роком займають все більш міцне місце в харчовому раціоні населення. Для підприємств громадського харчування ці напівготові продукти становлять особливу цінність, оскільки без них не можна було б навіть у самій обмеженій кількості задовольнити попит відвідувачів. Перевагою м'ясних рубаних напівфабрикатів є і те, що, полегшуючи і зменшуючи роботу заготівельних цехів, скорочуючи час, необхідний для приготування гарячого м'ясної страви або закуски, вони дозволяють збільшити пропускну здатність підприємства. М'ясокомбінати виробляють напівфабрикати в умовах, повністю гарантують свіжість, доброякісність, чистоту і гігієнічність продуктів. Технологічний процес і рецептура побудовані так, що для даного різновиду напівфабрикату використовується тільки та частина м'яса, яка за структурою тканини, вгодованості, якості і кулінарним властивостям строго відповідає виробу.