0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВПЛИВ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ НА ЛЕЖКІСТЬ І ЯКІСТЬ СТОЛОВИХ БУРЯКІВ (ID:78944)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 64
Рік виконання: 2015
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ І Поширення використання та агротехніка вирощування коренеплодів столових буяків (огляд літературних джерел) 1.1. Розповсюдження й спектр використання коренеплодів столових буряків 1.2. Ботанічна характеристика і біологічні особливості коренеплодів столових буряків 1.3. Агротехніка вирощування культур коренеплодів столових буряків 1.4. Зберігання та переробка столових буряків Розділ ІІ Експериментальна частина 2.1. Місце, умови та методи проведення досліджень 2.2. Особливості технології вирощування культур в досліді Розділ ІІІ Результати досліджень та їх обґрунтування 3.1. Технологічна ефективність досліджень 3.2. Енергетична ефективність досліджень 3.3. Економічна ефективність досліджень Розділ ІV Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях. 4.1 Організація і охорона навколишнього середовища 4.2. Забезпечення безпеки на підприємствах в надзвичайних ситуаціях 4.2.3. Безпека в надзвичайних ситуаціях Висновки Пропозиції виробництву Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: