0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР РОДИНИ КАПУСТЯНИХ (ID:86593)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 70
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ І Поширення використання та технологія вирощування олійних культур родини капустяних (огляд літературних джерел) 1.1. Розповсюдження й спектр використання культур родини капустяних 1.2. Ботанічна характеристика і біологічні особливості культур родини капустяних 1.3. Технологія вирощування культур родини капустяних…….... Розділ ІІ Експериментальна частина……….…………………………….. 2.1. Місце, умови та методи проведення досліджень ……………... 2.2. Особливості технології вирощування культур в досліді Розділ ІІІ Результати досліджень та їх обґрунтування 3.1. Технологічна ефективність досліджень 3.2. Енергетична ефективність досліджень 3.3. Економічна ефективність досліджень Розділ ІV Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 4.1 Організація і охорона навколишнього середовища 4.2. Забезпечення безпеки на підприємствах в надзвичайних ситуаціях 4.2.1. Нормативне забезпечення охорони праці та у сфері цивільного захисту 4.2.2. Вимоги безпеки праці при вирощування рослинницької продукції 4.2.3. Безпека в надзвичайних ситуаціях Висновки Пропозиції виробництву Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову