0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Віднесення управлінського рішення до соціального на основі оцінювання його позитивного впливу на соціальну сферу і рівень життя населення (ID:220826)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 17
Рік виконання: 2017
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1 Соціальна специфіка менеджменту 6 2 Соціальна сутність управлінського рішення 9 3 Розробка та оцінка управлінських рішень 12 Висновки 16 Список використаних джерел 17
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Процеси прийняття рішення охоплюють практично всі сфери людської діяльності і є невід'ємною складовою процесів управління. Рішення може прийматися людиною в трьох основних системах: технічної (верстати, обладнання, комп'ютер та ін., Які мають інструкції для користувача), біологічної (флора, фауна планети, біологічні підсистеми), соціальної, яка характеризується перебуванням людини в оточенні взаємопов'язаних елементів. Управлінське рішення - це результат творчого цілеспрямованого аналізу проблемної ситуації, вибору шляхів, методів і засобів її вирішення у відповідності з ціллю системи менеджменту. Управлінське рішення - це початковий і основний момент в організації діяльності кожного керівника. У зв'язку з цим управлінське рішення може розглядатися як основний зміст процесу управління і важливий інструмент системного підходу до управляємого об'єкту. Кожне підприємство є не тільки виробником продукції, але й складовою частиною суспільства. Тому при прийнятті управлінського рішення необхідно враховувати не тільки економічну сторону діяльності, а сукупність соціальних, ідеологічних, моральних та інших відносин. Прийняття рішення є основою управління. Своєчасно прийняте науково-обґрунтоване рішення стимулює виробництво, а слабке, або несвоєчасно прийняте - знижує результативність праці. Відповідальність керівника за прийняття рішень дуже висока, особливо службовців державного рівня. Керівник не має права приймати непродуманих і необгрунтованих рішень. Потреба в прийнятті рішень обумовлюється як зовнішніми, так і внутрішніми обставинами. Імпульсом до прийняття управлінського рішення є необхідність ліквідувати проблем, зменшити її актуальність. Основними причинами виникнення проблем є наступні [21, с.296-312]:  недосконалі принципи діяльності організації;  помилкові критерії оцінки діяльності організації, підрозділу або окремого працівника;  порушення процесу досягнення поставленої цілі з помилкової або ініційованої причини;  непередбачувані обставини (стихійні лиха, техногенні катастрофи, політичні та економічні катаклізми).