Готові роботи
Поиск:
 
Тип
Рік написання:
okОчистити фiльтр

Готові роботи з дисципліни “Кулінарія”

Тема роботи:Ціна:Стор.:
"Особливості приготування, подача, вимоги до якості відварних, смажених м'ясних страв"(Кулінарія / дипломна | 2017)450 грн52
Асортимент та технологія приготування молочних та плодово-ягідних коктейлів(Кулінарія / дипломна | 2016)200 грн42
Гарячі змішані напої(Кулінарія / дипломна | 2014)200 грн40
Гарячі напої, подача, сервіровка столу перед подачею гарячих напоїв (Кулінарія / дипломна | 2017)200 грн23
ДИПЛОМНА РОБОТА НА ТЕМУ: “ Технологія приготування страви:  Суп-пюре дует гарбузово-шпинатний  Січеники рибні українські”(Кулінарія / дипломна | 2017)450 грн39
Етнічні кухні(Кулінарія / контрольна | 2014)50 грн29
Класифікація рибних продуктів та їх харчова цінність(Кулінарія / реферат | 2015)30 грн17
Коктейлі груп холодні пунши і крюшони(Кулінарія / дипломна | 2014)200 грн46
Молочні соуси(Кулінарія / інше | 2017)100 грн13
Організація роботи складського господарства, овочевого та кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна»(Кулінарія / курсова | 2012)300 грн32
Організація роботи складського господарства, овочевого та кулінарного цеху спеціалізованої закусочної «Дерунна»(Кулінарія / курсова | 2012)250 грн32
Презентація Кухня Бразилії(Кулінарія / інше | 2015)40 грн11
Презентація Кухня Чилі(Кулінарія / інше | 2015)40 грн9
Приготування желе, мастики та глазурі(Кулінарія / дипломна | 2010)100 грн75
Ринок хліба(Кулінарія / курсова | 2017)300 грн42
Розрахунок овочевого цеху в ресторані класу люкс на 77 посадкових місць(Кулінарія / курсова | 2017)200 грн44
Розробка проекту технології та асортименту борошняних сумішей для млинчиків(Кулінарія / дипломна | 2012)600 грн125
соуси(Кулінарія / інше | 2017)100 грн22
Сучасний ресторанний бізнес(Кулінарія / курсова | 2017)200 грн38
Тема № 1: Технологічний процес приготування страв з риби. Січеники рибні українські. Тема № 2: Технологія приготування торту «Берізка»(Кулінарія / курсова | 2016)200 грн77
Назад до списку дисциплін
12