Готові роботи
Технологія виготовлення кави натуральної

Технологія виготовлення кави натуральної (ID:105843)

РозділКулінарія
Тип роботи курсова
Рік виконання 2015
Кількість сторінок 45
Зміст Зміст Анотація Вступ 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 1.1. Характеристика сировини і допоміжних матеріалів 1.2 Аналіз вибраної технології 1.3 Опис технологічної схеми виробництва 1.4 Хіміко-технічний і мікробіологічний контроль виробництва 1.5 Утилізація відходів 1.6 Вимоги стандартів до готової продукції 1.7 Види браку готових виробів 2. ПРОДУКТОВІ РОЗРАХУНКИ 3. ПІДБІР ТА РОЗРАХУНОК ОБЛАДНАННЯ 3.1 Таблиця підбору обладнання 3.2 Розрахунок обладнання 3.3 Розрахунок потреби упаковки та допоміжних матеріалів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна(грн.) 300

Замовлення

Замовлення