Готові роботи
Тема № 1: Технологічний процес приготування страв з риби. Січеники рибні українські. Тема № 2: Технологія приготування торту «Берізка»

Тема № 1: Технологічний процес приготування страв з риби. Січеники рибні українські. Тема № 2: Технологія приготування торту «Берізка» (ID:173232)

РозділКулінарія
Тип роботи курсова
Рік виконання 2016
Кількість сторінок 77
Зміст Вступ. Розділ 1. Технологічна частина з професії «Кухар» 1.1. Технологічна характеристика страви (виробу) 1.2. Інструкційно-технологічна картка на страву (виріб) 1.3. Типові помилки, причини виникнення, способи усунення 1.4. Калькуляційна картка на страву (виріб) Розділ 2. Товарознавча характеристика сировини, що входить до страви (виробу) 2.1. Хімічний склад сировини 2.2. Вимоги до якості сировини Розділ 3. Устаткування, що використовується під час приготування страви (виробу) 3.1. Основні частини з яких складається устаткування 3.2. Правила експлуатації устаткування Розділ 4. Організація роботи цеху при приготуванні страви (виробу) 4.1. Організація робочого місця з особливістю розташування посуду, інвентарю Розділ 5. Охорона праці при приготуванні страви (виробу) 5.1. Вимоги охорони праці при роботі з електричним, механічним, холодильним устаткуванням Розділ 6. Технологія приготування кондитерських виробів Розділ 7. Відгук про проходження практики Розділ 8. Список літературних джерел
Ціна(грн.) 200

Замовлення

Замовлення