Готові роботи

Ринок хліба (ID:202488)

РозділКулінарія
Тип роботи курсова
Рік виконання 2017
Кількість сторінок 42
Зміст Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ. 1.1 Стан та перспективи розвитку ринку хлібобулочних виробів 1.2 Фактори формування асортименту та якості хлібобулочних виробів 1.3. Шляхи подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів РОЗДІЛ 2. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА. 2.1. Обєкти та методи дослідження (опис зразків продукції ДП «Вінницяхліб») 2.2. Особливості виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві ВП "Ві нницяХліб" ПАТ "КонцернХлібпром" 2.3. Характеристика асортименту хлібобулочних виробів, що виробляються на підприємстві ВП "ВінницяХліб"ПАТ "КонцернХлібпром" 2.4. Характеристика якості хлібобулочних виробів що надходять до магазинів міста Вінниці. ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна(грн.) 300
Зразок роботи:
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 1. Барабанова Є. М. та ін Довідник товарознавця продовольчих товарів. - Москва.: Економіка, 2004. 2. Васіна К. Загальна характеристика ринку хліба та хлібопродуктів України. [Електронний ресурс] — Режим доступу до ресурсу: http://www.credit-rating.ua/ua/analytics/analytical-articles/12894/. 3. Волкова С.Ф. Проблемы эффективного развития хлебопекарной промышленности Украины / С.Ф. Волкова // Продовольча безпека: світові тенденції та національні особливості : матер. наук.-практ. конф. (25 вересня 2014 р., м. Одеса). – Одеса: Фенікс, 2014. – С. 43-47. 4. В Україні хліб є найбільш зарегульованим продуктом – «Укрхлібпром» [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ukrmillers.com/interv-yu/v-ukrajini-khlib-e-najbilshzaregulovanim-produktom-ukrkhlibprom 5. Гаммидулаев С.М., Іванова Є.В., Миколаєва В.М. Товарознавство та експертиза продовольчих товарів. СПб: Альфа, 2005. 6. Державна служба статистики [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrstat.gov.ua/. 7. Дремучева Г.Ф., ГосНІІХлебопекарной промисловості Хлібопекарське і кондитерське виробництво. - 2005. 8. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення. [Електронний ресурс] / - Режим доступу: \www/ URL: http://normativ.com.ua/sanpin/book29.php. 9. Єрмков О. Ю. (2006). Напрями та ефективність підприємств хлібопродуктового комплексу: Економіка АПК, № 7. — С. 86-90. 10. Квартальна інформація емітента цінних паперів за 3 квартал 2016 року[електронний ресурс] 11. Колмаков Ю.В., Зелова Л.А., Капіса В.І., Распутін В.М., Семенова М.В. Технологія виробництва борошна, крупи, макаронів та хліба на підприємствах різної потужності / Под ред. І.М. Чекмезова. - Омськ: Изд-во ОмГАУ, 2005. 12. Колотуша М.М. (2007). Методологічні засади аналізу фінансового стану хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України // Економіст, № 5. — С. 15-27. 13. Костецька Н.І. Ринок хліба і хлібобулочних виробів України: стан і перспективи розвитку / Н.І. Костецька // Галицький економічний вісник. – 2015. – Т. 48. – № 1. – С. 26–33 14. Кругляков Г.Н., Круглякова Г.В. Товарознавство продовольчих товарів. Ростов н / Д: Видавничий центр «МарТ», 2004. 15. Куди прямує ринок борошна. 2015 р. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://msb.aval.ua/ news/id=24882. 16. Макаренко В. В. (2007). Вся правда про хліб. Агро Перспектива, № 6, 7. — С. 24–27 17. Макух Т.О. Особливості державного регулювання фінансового забезпечення підприємств хлібопекарної галузі / Т.О. Макух // Збірник наукових праць Національного університету державної податкової служби України. – 2012. – № 1. – С. 235-241. 18. Офіційний сайт Державної служби статистики України, [Електронний ресурс]/ - Режим доступу: URL: www.ukrstat.gov.ua. 19. Проект Закону України «Про хлібопечення в Україні» від 16.12.2008 №3487 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://search.ligazakon.ua/ l_doc2.nsf/link1/JF2OV00A.html# 20. Прокіп М. І. (2012). Стан хлібопекарської галузі. Экономические науки/Єкономика промышленности. 21. Райкіна Є. Ю., Додонкін Ю.В. Теорія товарознавства. М.: Академія, 2005. 22. Ринок хліба: які компанії ділили його у 2015 році. [Електронний ресурс] – Режим доступу : http://agravery. com/uk/posts/show/rinok-hliba-aki-kompanii-dilili-jogo-u-2015-roci. 23. Родченко В. Б. Регулювання ринку хлібопекарської продукції у розрізі продовольчої безпеки регіону / В. Б. Родченко // Агросвіт. – 2010. – №24. – С. 40-44 24. Статистичний щорічний України за 2016 р. – К. : Державна служба статистики України, 2016. – 585 с. Глобальні та національні проблеми економіки с. 441 25. Теплов В.І., Сіроштан М.В., Боря В.Є., Панасенко В.А. Комерційне товарознавство: Підручник. - 3-тє вид .- К.: Видавничий Дім «Дашков і К °», 2005. 26. Товарознавство з борошна і кондитерських товарів: Підручник для вузів / Н.А. Смирнова, Л.А. Надежнова, Г.Д. Селезньова, Е.А. Воробйова. - М.: Економіка, 2004. 27. Федеральний закон «Про якість та безпеку харчових продуктів» від січня 2005. 28. Шубіна О. О. "Інфраструктура товарного ринку. Продовольчі товари". Підручник - К.: Знання, 2009 - 564 с. Звертайтесь. ел.пошта irenka@i.ua Fb https://www.facebook.com/profile.php?id=100017248744751

Замовлення

Замовлення