Готові роботи
Сучасний ресторанний бізнес

Сучасний ресторанний бізнес (ID:223813)

РозділКулінарія
Тип роботи курсова
Рік виконання 2017
Кількість сторінок 38
Зміст 1. Вступ__________________________________________________ 2-6 2. Характеристика ресторану_________________________________ 7 3. Характеристика та організація роботи м'ясо-рибного цеху__ 8 4.Розрахунково пояснювальна частина________________________ 9 4.1.Розрахунок кількості споживачів______________________ 10-11 4.2.Розрахунок кількості страв для споживачів_____________ 12 4.3.Розрахунок кількості страв ___________________________ 13 4.4. Розрахунок норми споживання_______________________ 14 4.5. Асортиментний мінімум_____________________________ 14-15 4.6. План меню________________________________________ 16-19 5. Складання виробничої програми цеху та розрахунок сировини__ 20-21 5.1Виробнича програма цеху____________________________ 22-23 6. Графік реалізації страв____________________________________ 24-25 7. Підбір холодильного обладнання___________________________ 26-27 8. Розрахунок чисельності працівників________________________ 28 9. Розрахунок немеханічного обладнання______________________ 29-34 10. Розрахунок площі цеху___________________________________ 35 11. Висновки______________________________________________ 37 12. Список використаної літератури__________________________ 38 13. Графічна робота __________________________________________39
Ціна(грн.) 200

Замовлення

Замовлення