0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Характеристика процесів приготування страв і кулінарних виробів (ID:296508)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 40
Рік виконання: 2019
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ 1.1.Борщі. Асортимент, приготування, вимоги до якості. 1.2.Томати і продукти їх переробки: види, якість,умови і термін зберігання 1.3.Організація робочих місць для приготування ті відпуску перших страв. 1.4.Котел харчувальний перекидний КХЕ – 60, устрій. Правила експлуатації, безпечні умови праці. Назвати запобіжну апаратуру, яку має котел. 1.5.Види харчових отруєнь і причини їх виникнення. 1.6.Визначити ціну порції страви «Борщ полтавський». Скласти замовлення в комору на отримання продуктів для приготування 150 порцій страв. Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ На сьогоднішній день більшість науковців погоджуються на думці, що вплив харчування на здоров’я та життєдіяльність людини має дві сторони. З одного боку, неправильне харчування впливає на розвиток організму, знижує його захисні сили, може бути причиною багатьох хвороб. Наукові дослідження у сфері організації раціонального харчування останнім часом призвели до зміни поглядів щодо приготування та подавання різноманітних страв, обумовили підвищення їх спрямованості на збереження харчової цінності та корисності продуктів. Це в свою чергу сприяло інтенсифікації розвитку громадського харчування як невід’ємної частини народного господарства. Індустрія громадського харчування в Україні на сьогоднішній день перебуває на стадії розвитку – зростає як кількість закладів, так і якість обслуговування. З кожним роком громадське харчування характеризується все більшою тенденцією поширення в побут широких мас населення, сприяє вирішенню багатьох соціально-економічних проблем, краще використовувати продовольчі ресурси країни, своєчасно надає населенню якісне харчування, що має вирішальне значення для збереження здоров’я, зростання продуктивності праці, підвищення навчання. Мережа підприємств громадського харчування на сьогоднішній день представлена різними типами: столовими, ресторанами, кафе, закусочними, фаст-фудами, барами та ін. Необхідність наявності різних типів закладів громадського харчування визначається передусім різним характером попиту населення на різні види харчування (сніданки, обіди,вечері, проміжні прийоми їжі, бізнес-ланч); специфікою обслуговування людей і під час коротких обідніх перерв і під час відпочинку; необхідністю обслуговування дорослого населення та дітей. Незважаючи на наявність істотних відмінностей закладів громадського харчування, ознакою що поєднує всіх їх без виключення є орієнтованість на дотримання технологічних особливостей приготування та подавання страв. В силу демографічних особливостей, специфіки культури харчування, особливим попитом серед нашого населення в закладах громадського харчування користуються перші страви, а тому визначення особливостей технологічного процесу їх приготування та подавання вважається актуальним, на сьогоднішній день. Зважаючи на історичні аспекти розвитку та спорідненість народів, великою популярністю серед нашого населення користується перші страви української кухні. Мета роботи. Дослідити особливості приготування і подавання перших страв.