0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація послуг харчування італійської кухні (на прикладі закладів харчування Житомира) (ID:332804)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Кулінарія
Сторінок: 67
Рік виконання: 2022
Вартість: 900
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ 1.1. Поняття та специфіка послуг харчування 1.2. Організація та технологія надання послуг харчування 1.3. Особливості організації послуг харчування італійської кухні РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА ПРИКЛАДІ КАФЕ «ВЕНЕЦІЯ» 2.1. Організаційно-економічна характеристика кафе «Венеція» 2.2. Аналіз процесу організації послуг харчування в кафе «Венеція» 2.3. Удосконалення обслуговування споживачів офіціантами в кафе РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ У МІСТІ ЖИТОМИРІ 3.1. Пропозиції та прогнози організації послуг харчування в кафе «Венеція» 3.2. Перспективи розвитку ринку італійської кухні у місті Житомирі ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04