Готові роботи
Коктейлі груп холодні пунши і крюшони

Коктейлі груп холодні пунши і крюшони (ID:90249)

РозділКулінарія
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2014
Кількість сторінок 46
Зміст ЗМІСТ РОЗДІЛ 1. ВСТУП РОЗДІЛ 2.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 2.1. Особливість приготування напоїв 2.2. Товарознавча характеристика сировини 2.3. Технологія приготування напоїв 2.4. Вимоги до якості напоїв та їх оформлення 2.5. Санітарні вимоги до приготування напоїв РОЗДІЛ З. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ 3.1. Організація роботи на робочому місті бармена 3.2. Інвентар, інструменти, пристрої посуд що використовуються для приготування напоїв 3.3. Обладнання що використовується для приготування напоїв 3.4. Новітні технології РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ НАПОЇВ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна(грн.) 200

Замовлення

Замовлення