Готові роботи

Приготування желе, мастики та глазурі (ID:95629)

РозділКулінарія
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2010
Кількість сторінок 75
Зміст І. Вступ………………………………………………………………… ІІ. Рецептура приготування желе, мастики та глазурі………… ІІІ. Характеристика використаної речовини…………………… ІV. Технологічні схеми приготування желе, мастики та глазурі V. Технологія приготування желе, мастики та глазурі: 5.1. Технологія приготування желе……………………………… 5.2. Технологія приготування мастики………………………… 5.3. Технологія приготування глазурі…………………………… VІ. Приготування виробів з желе, мастики та глазурі………… VІІ. Якість виробів та види браку і способи усунення………… VІІІ. Характеристика використаного обладнання та техніка безпеки при роботі на ньому ІХ. Організація роботи кондитерського цеху…………………… Х. Висновки……………………………………………………….. ХІ. Список використаної літератури……………………………
Ціна(грн.) 100

Замовлення

Замовлення