Готові роботи
Поиск:
 
Тип
Рік написання:
okОчистити фiльтр

Готові роботи з дисципліни “Кулінарія” - Сторінка №2

Назва:Ціна:Стор.:
Тема № 1: Технологічний процес приготування страв з риби. Січеники рибні українські. Тема № 2: Технологія приготування торту «Берізка»(Кулінарія / курсова | 2016)200 грн77
Тема:__приготування страв і кондитерських виробів__  Січеники рибні Українські_  Суп-пюре шпинатно-гарбузовий  Пудинг з гарбуза  Торт бісквіт маково-горіховий(Кулінарія / дипломна | 2017)450 грн47
Технологія виготовлення кави натуральної (Кулінарія / курсова | 2015)300 грн45
Технологія виготовлення кукурудзяних паличок неглазурованих (Кулінарія / курсова | 2015)300 грн48
Технологія виробництва тортів та тістечок на ТОВ НВП "Аргон"(Кулінарія / курсова | 2017)350 грн42
Технологія приготування борщу(Кулінарія / дипломна | 2014)200 грн60
Технологія приготування смажених овочів(Кулінарія / дипломна | 2014)200 грн59
Технологія приготування страв з риби(Кулінарія / дипломна | 2014)200 грн86
«Технології класичних і сучасних страв і кулінарних виробів із круп»(Кулінарія / курсова | 2015)300 грн35
Назад до списку дисциплін
12