0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

"Звіт з переддипломної практики на харчовому підприємстві" (ID:286989)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Інше
Сторінок: 92
Рік виконання: 2018
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА І ЙОГО ОСНОВНІ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ 5 1.1. Історія розвитку підприємства. 5 1.2. Форма господарювання на підприємстві. 7 1.3. Загальні відомості про підприємство. 9 РОЗДІЛ 2. ОСНОВНА СИРОВИНА. ОЦІНКА ЯКОСТІ СИРОВИНИ, СПОСОБИ ПОСТАЧАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВО ТА ЗБЕРІГАННЯ. БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ СИРОВИНИ 13 2.1. Характеристика основної та допоміжної сировини 13 2.2. Способи надходження сировини на підприємство. 21 2.3. Характеристика допоміжних матеріалів 24 РОЗДІЛ 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА 34 3.1. Опис технологічного процесу виробництва енергетичного напою «Non Stop. Original». 34 3.2. Опис конструкцій будівлі 41 РОЗДІЛ 4. ОЦІНКА ЯКОСТІ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. ЗБЕРІГАННЯ ТА ВІДПУСК ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 44 4.1. Вимоги до якості та безпеки готового напою. 44 4.2. Підготовка готового напою до реалізації. 46 РОЗДІЛ 5. ХІМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА 48 РОЗДІЛ 6.СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ВИРОБНИЦТВІ. 60 РОЗДІЛ 7. ДОПОМІЖНІ ЦЕХИ 70 7.1. Енергетичне господарство.Тепло- і паро- та енергопостачання 70 7.2. Водопостачання, водокористування та водовідведення 73 7.3. Постачання холоду та повітря 75 РОЗДІЛ 8. ОХОРОНА ПРАЦІ. 77 ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ 85 ВИСНОВОК 90 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 91 ДОДАТОК 1 ………………………………………………………………….....................93
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Сучасні підприємства є найбільшими споживачами енергії та енергоносіїв, зокрема електроенергії, палива, пари, стисненого повітря, води та ін. Основні споживачі електроенергії - цехи. Джерело електроенергії-підстанції, так як підприємство не має свого джерела енергії. За характером використання споживана енергія поділяється на силову, технологічну і виробничо-побутову. Силова енергія надає руху технологічному устаткуванню підйомно-транспортним засобом; технологічна використовується для зміни властивостей і стану матеріалів (плавлення, термообробка та ін.); виробничо-побутова витрачається на освітлення, вентиляцію, опалення та ін. Основними завданнями енергетичного господарства є: o безперервне забезпечення підприємства, його підрозділів і робочих місць усіма видами енергії з дотриманням установлених для неї параметрів — напруги, тиску, температури та ін.; o раціональне використання енергетичного устаткування, його ремонт і обслуговування; o ефективне використання й ощадлива витрата в процесі виробництва всіх видів енергії. Для здійснення перерахованих завдань, а також для розроблення й упровадження заходів щодо економії всіх видів енергії на підприємствах створюються енергетичні господарства, структура яких залежить від багатьох чинників: типу виробництва, обсягу випуску продукції, енергоємності продукції, розвитку кооперації з іншими підприємствами та ін[19].
Інші роботи з даної категорії: