0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вивчення обігу сировини, продукції ,товару на підприємствах ресторанного господарства (ID:118397)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 46
Рік виконання: 2013
Вартість: 90
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП.....................................................................................................................3 РОЗДІЛ 1. Економічна характеристика ресторану,як типу ресторанного господарства. ПП"ІКФ ІНТЕХНА-ЛЬВІВ".........................................................7 РОЗДІЛ 2. Обіг сировини, продукції товару на підприємствах ресторанного господарства - ресторану "Кентавр".................................................................30 РОЗДІЛ 3. Шляхи удосконалення обігу ресторану "Кентавр"..................35 Висновки і пропозиції........................................................................................38 Список використаної літератури.....................................................................41 Додатки................................................................................................................
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову