Готові роботи
Економіка готельного господарства

Економіка готельного господарства (ID:178635)

РозділЕкономіка
Тип роботи контрольна
Рік виконання 2017
Кількість сторінок 16
Зміст 1. Поняття експлуатаційної програми готелю 2. Внутрішні і зовнішні фактори, що впливають на витрати готелю Задача 1 Плановий товарообіг ресторану становить 4470 млн.грн., валовий дохід – 2101 млн.грн., рівень валового доходу – 47%, витрати 900 млн.грн., у т.ч. змінні 300 млн.грн., постійні 600 млн.грн. Розрахувати точку беззбитковості та запас фінансової міцності ресторану Задача 2 У базовому році обсяг продажу підприємства склав 18000 тис.грн. при середньому залишку обігових активів 600 тис.грн. У звітному році оборотність обігових активів прискорилась на 3 обороти. Визначити суму вивільнених з обороту обігових активів у звітному році в порівнянні з базовим роком, якщо обсяг реалізованої продукції (обсяг продажу) у звітному році склав 19000 тис.грн. Список використаних джерел
Ціна(грн.) 40

Замовлення

Замовлення