0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка готельного господарства (ID:178635)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 16
Рік виконання: 2017
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
1. Поняття експлуатаційної програми готелю 2. Внутрішні і зовнішні фактори, що впливають на витрати готелю Задача 1 Плановий товарообіг ресторану становить 4470 млн.грн., валовий дохід – 2101 млн.грн., рівень валового доходу – 47%, витрати 900 млн.грн., у т.ч. змінні 300 млн.грн., постійні 600 млн.грн. Розрахувати точку беззбитковості та запас фінансової міцності ресторану Задача 2 У базовому році обсяг продажу підприємства склав 18000 тис.грн. при середньому залишку обігових активів 600 тис.грн. У звітному році оборотність обігових активів прискорилась на 3 обороти. Визначити суму вивільнених з обороту обігових активів у звітному році в порівнянні з базовим роком, якщо обсяг реалізованої продукції (обсяг продажу) у звітному році склав 19000 тис.грн. Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову