0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вдосконалення стратегії розвитку підприємницької діяльності в сфері переробки м’ясної продукції (ID:13247)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 67
Рік виконання: 2009
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ «ВАТУТІНСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ» 1.1. Загальна характеристика підприємства 1.2 Аналіз фінансового стану підприємства 1.3 Аналіз рентабельності підприємства РОЗДІЛ 2 ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БІЗНЕС-ПЛАН ВАТ «ВАТУТІНСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ» 2.1 Аналіз розвитку галузі 2.2 Маркетинг-план 2.3 Виробничий план 2.4 Організаційний план 2.6 Фінансовий план ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову