0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЄУФІМБ, варіант №23, Ціноутворення, №2480 (ID:15454)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 22
Рік виконання: 2008
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Теоретичні основи ринкового ціноутворення 25. Договірні ціни та їх узгодження Задача № 13 Визначити: 1) вільну роздрібну ціну товару, який надійшов до торговельного підприємства; 2) ціну, за якою торгове підприємство буде розраховуватись з оптовою базою; 3) прибуток промислового підприємства від реалізації даного товару. Відомі такі дані: Витрати на сировину і матеріали – 190 грн., затрати на обробку – 30 грн., змінні загально виробничі витрати – 60 грн., нерозподілені постійні загально виробничі витрати – 3 % від виробничої собівартості, вільна відпускна ціна товару (без ПДВ) – 400 грн., оптова націнка – 2 %, торгова націнка – 8 % від ціни закупівлі. Задача № 14 Визначити відпускну ціну, її структуру та розмір ПДВ, що підлягає перерахуванню в Держбюджет виробником продукції, а також роздрібну ціну продукції на підставі даних таблиці: Таблиця 1 Вихідні дані Назва калькуляційних статей витрат на виробництво продукції Цукерки «Пташине молоко» на 1 т Сировина, матеріали, паливо та енергія на технологічні потреби, грн. 4020,27 Основна заробітна плата виробничих робітників, грн. 160,87 Додаткова зарплата виробничих робітників, грн. 9,0 Витрати на утримання й експлуатацію устаткування, % 68 Загально виробничі витрати, % 77,0 Загальнозаводські витрати, % 587 Поза виробничі витрати, % 0,32 Рентабельність, % 57,2 Націнки роздрібної торгівлі, % 10 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову