0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський комерційний коледж, Варіант №33, Економіка торгівельного підприємства, №3051 (ID:16698)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 21
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Класифікація торговельних підприємств, їх характеристика 2. Організація контролю за рівнем товарних запасів 3. Задача № 22 Розрахувати роздрібний товарооборот в цілому по підприємству і по групі кондитерські вироби на плановий квартал. Зробити висновки. У передплановому періоді товарооборот склав – 180 тис.грн. в тому числі оборот по групі кондитерських виробів – 40 тис.грн. У плановому кварталі передбачається збільшити роздрібний товарооборот в цілому по підприємству на 3%, а питому вагу продажу кондитерських виробів збільшити на 1%. 4. Задача № 32 Проаналізувати товарні запаси торговельного підприємства на кінець кварталу та зробити висновки. Фактичні товарні запаси на кінець кварталу по підприємству становили – 900 т. грн. Фактичний товарооборот за квартал – 1050 т. грн. Норма товарного запасу – 70 днів 5. Задача № 41 Проаналізувати роздрібний товарооборот за квартал. Зробити висновки. Таблиця Вихідні дані Місяці План Факт % вик. плану Січень Лютий Березень 105,00 96,50 75,00 98,00 102,35 83,55 93,3 106,06 111,4 Всього 276,50 283,90 102,68 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову