0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:232328)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2017
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1. У базовому році обсяг продажу підприємства склав 12000 тис.грн. при середньому залишку оборотних активів 400 тис.грн. У звітному році обсяг продажів виріс на 20% при зростанні величини обігових активів на 10%. Визначити, як змінилися показники ефективності використання обігових активів: коефіцієнт оборотності; тривалість одного обороту обігових активів; коефіцієнт завантаження. Задача 2 Реалізація страв рестораном у звітному році склала 130000 страв. У звітному році ресторан працював 310 днів. Кількість місць у залі ресторану 80. Коефіцієнт зміни кількості споживаних блюд в середньому на одне місце в день 1,05. У плановому році кількість місць у залі складе 92. Кількість робочих днів ресторану в плановому році 320 днів. Розрахувати виробничу програму ресторану (кількість страв) в плановому році.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову