0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бізнес - планування на підприємстві (ID:26943)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 78
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 теоретичні та методологічні аспекти розробки бізнес-плану інвестиційного проекту 1.1 Бізнес-план, як інструмент обґрунтування інвестиційного проекту 1.2 Структура бізнес-плану та порядок його розробки 1.3 Оцінка ефективності інвестиційного проекту Розділ 2 практичні аспекти бізнес - планування ват «корсунь - шевченківське хлібопереробне підприємство» 2.1 Організаційно-економічна характеристика ВАТ «Корсунь Шевченківського ХПП» 2.2 Діагностика фінансового стану та інвестиційної привабливості підприємства 2.3 Дослідження процесу бізнес – планування на підприємстві Розділ 3 розробка бізнес-плану виробництва нової продукції на ват «корсунь-шевченківському хлібопереробному підприємстві» 3.1 Сутність проекту створення пекарні на ВАТ «Корсунь-Шевченківському хлібопереробному підприємстві» 3.2 Обгрунтування маркетингових аспектів проекту 3.3 Обгрунтування плану виробництва продукції пекарні ВАТ «Корсунь-Шевченківського хлібопереробного підприємства» 3.4 Оцінка фінансово-економічної ефективності проекту Висновки Список використаних джерел У сучасній практиці планування на підприємстві чільне місце займає бізнес-план. Його поява пов'язана зі зміною економічних умов функціонування підприємств в Україні за останнє десятиріччя. Отже, бізнес-план - це план розвитку, який необхідно складати для засвоєння нових сфер діяльності, створення нового бізнесу. Він є моделлю підприємницької діяльності, в якій використано всі напрацювання традиційного планування стосовно категорій ринкової економіки. У першій частині курсової роботи викладено теоретичні та методологічні аспекти розробки бізнес-плану інвестиційного проекту. Розкрито сутність інвестицій та інвестиційної діяльності, а також сутність інвестиційного проекту. Оцінка ефективності інвестиційної діяльності розрахована за допомогою методів, в яких використовується дисконтування та методів, які не передбачають використання концепції дисконтування. У другій частині роботи проаналізовано господарську діяльність ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП». Аналіз проведено на основі розрахунків техніко-економічних показників діяльності підприємства. Проаналізовано виробництво продукції, склад трудових ресурсів та фінансовий стан ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП». ВАТ «Корсунь-Шевченківське ХПП» займається двома видами діяльності -промисловою і хлібоприймальною. В цілому підприємство можна охарактеризувати як підприємство, що є достатньо платоспроможним і фінансово стійким. Для забезпечення розвитку і збільшення прибутковості підприємства керівництвом було запропоновано проект відкриття магазину – пекарні. Даний проект розглянуто далі, в розділі 3 даної курсової роботи міститься наш проект покращення діяльності підприємства. У даному проекті міститься опис, аналіз і планування діяльності по виробництву і реалізації хлібобулочних виробів. Для здійснення даного проекту пропонується взяти банківський кредит у розмірі 52650 грн. під 21 % річних на 3 місяці. В третій частині курсової роботи розроблено бізнес-план виробництва нової продукції ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП». Проект передбачає будівництво пекарні при даному підприємстві. Сутність проекту полягає у налагодженні виробництва хліба та хлібобулочних виробів для забезпечення потреб населення Корсунь-Шевченківського району у високоякісних і різноманітних хлібобулочних виробах. Варто сказати, що підприємство здатне довести свій продукт до споживача. Головне завдання проекту -довести потенційним інвесторам, що підприємство в змозі реально виготовити необхідну кількість товарів відповідної якості у встановлені строки. Отже, в результаті проведеного аналізу впровадження проекту, слід відмітити, що даний проект з виробництва хліба та хлібобулочних виробів є прибутковим, а отже, доцільним. Таким чином, бізнес-план допомагає підприємцю оцінювати прогрес своєї справи на основі мікро- та макроекономічного аналізу і контролювати поточні операції. Перелік графічного матеріалу Рис. 1.1 Можливості бізнес-плану Рис. 2.1 Структура ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» Таблиця 2.1 - Основні техніко – економічні показники діяльності підприємства Таблиця 2.2 - Джерела формування майна підприємства, тис. грн. Таблиця 2.3 - Динаміка структури власного капіталу, тис. грн. Таблиця 2.4 - Аналіз динаміки і структури залученого капіталу, тис. грн. Таблиця 2.5 - Показники наявності джерел формування запасів, тис. грн. Таблиця 2.6 - Аналіз ліквідності балансу, тис. грн. Таблиця 2.7 - Розрахунок коефіцієнтів рентабельності, % Таблиця 2.8 - Розрахунок платоспроможності Таблиця 2.9 - Розрахунок фінансової стабільності Таблиця 2.10 - Показники рентабельності підприємства Таблиця 2.11 -Аналіз динаміки показників платоспроможності та фінансової стійкості ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» за 2004-2006рр., % Таблиця 2.12 - Складання рекламного бюджету Таблиця 2.13 - Необхідне устаткування для закупівлі Таблиця 2.14 - Норми сировини Таблиця 2.15 - Норми сировини Таблиця 2.16 - Перелік необхідної сировини на місяць Таблиця 2.17 - Придбання допоміжних товарів (на місяць) Таблиця 2.18 Поточні витрати за місяць Таблиця 2.19 - Обсяги продажу фірми на перший рік Таблиця 2.20 - План прибутків і видатків фірми на перший рік діяльності, грн. Таблиця 3.1 - Хімічний склад та енергетична цінність хлібопродуктів (середні дані) Таблиця 3.2 - Оцінка конкурентноздатності продукції підприємства Таблиця 3.3 - Місткість районного хліба та хлібобулочних виробів Таблиця 3.4 - Стан виробництва і споживання хлібопродуктів в Україні Таблиця 3.5 - Оптові й роздрібні ціни на борошно в Україні за 2004-2006 рр. Таблиця 3.6 - Характеристика каналів збуту хліба та хлібобулочних виробів Таблиця 3.7 - Комплекс обладнання для пекарні ВАТ «Корсунь-Шевченківського ХПП» Таблиця 3.8 - Обсяги продажу хліба пекарні ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» за 2007 рік Таблиця 3.9 - Обсяги продажу хліба та хлібобулочних виробів пекарні за 2008-2009 роки Таблиця 3.10 - Штат пекарні Рис. 3.2 Структура ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» Рис. 3.3 Організаційна структура управління пекарні ВАТ «Корсунь – Шевченківського ХПП» Таблиця 3.11 - План прибутків-збитків проекту за 2007 рік Таблиця 3.12 - План руху грошових коштів за 2007 рік Таблиця 3.13 - План прибутків-збитків проекту за 2008-2009 роки Таблиця 3.14 - План руху грошових коштів за 2008-2009 роки Таблиця 3.15 - План доходів і витрат проекту, грн. Таблиця 3.16 - Розрахунок чистої теперішньої вартості Таблиця 3.17 - Розрахунок чистих грошових потоків за періодами Таблиця 3.18 - Імовірні ризики й практичні заходи для зменшення їхнього впливу на хлібопекарне виробництво пекарні
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову