0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дипломна магістерська робота (ID:276321)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Логістика
Сторінок: 118
Рік виконання: 2014
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ЗАКУПІВЕЛЬНОЇ ЛОГІСТИКИ ПІДПРИЄМСТВА РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ 6 1.1. Сутність, принципи та завдання закупівельної логістики підприємства торгівлі 6 1.2. Основні підходи до організації закупівельної логістики підприємства роздрібної торгівлі 17 1.3. Фактори та показники економічної ефективності закупівельної логістики підприємства роздрібної торгівлі 23 1.4. Аналіз законодавчо-нормативної бази щодо якості та безпечності кондитерських виробів 32 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАКУПІВЕЛЬНОЇ ЛОГІСТИКИ ТОВ «КОНТИНІУМ ТРЕЙД» 40 2.1. Дослідження конкурентного середовища ТОВ «Континіум Трейд» 40 2.2. Аналіз стану закупівельної логістики ТОВ «Континіум Трейд». 49 2.3. Оцінка економічної ефективності закупівельної логістики підприємства на ринку кондитерських виробів 59 2.4. Розробка логістичних стратегій та оптимізація закупівельних рішень ТОВ «Континіум Трейд» на ринку кондитерських виробів 69 РОЗДІЛ 3. ТЕОРЕТИКО-ПРАКИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ РИНКУ І СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПЕЧИВА 78 3.1. Сучасний стан ринку борошняних кондитерських виробів 78 3.2. Аналіз асортименту печива, що реалізується ТОВ «Континіум Трейд» 89 3.3. Оцінка якості печива, що реалізується ТОВ «Континіум Трейд» 98 3.3.1. Організація, об’єкти та методи досліджень 98 3.3.2.Аналіз пакування та маркування 101 3.3.3. Дослідження показників якості 104 3.3.4. Дослідження показників безпечності 107 3.4. Шляхи підвищення якості печива 110 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 113 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………….………………..118 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову