0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з виробничої практики з менеджменту та готельного господарства (ID:207689)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 48
Рік виконання: 2016
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………………………..…………4 ЧАСТИНА 1. «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»………………………………………………………………….6 1.1. Менеджмент готельно-ресторанного підприємства………...........….6 1.2. Управління персоналом готельно-ресторанного підприємства…...18 ЧАСТИНА 2. «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА»………….27 2.1. Загальна характеристика підприємства. Ознайомлення зі стандартами та положеннями, яких дотримуються в своїй діяльності готельне підприємство……………………………………..…………………………………27 2.2. Організація роботи служб готелю…………………………………...33 2.3. Організація надання основних послуг на підприємстві……………38 2.4. Організація надання додаткових послуг…………………………….43 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ……………………………………………………...45 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………………….47 ДОДАТКИ…………………………………………………………………………..48
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову