0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ З МАГІСТЕРСЬКОГО СТАЖУВАННЯ (ID:309724)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 62
Рік виконання: 2018
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКАПАТ «ЛЬВІВСЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА “СВІТОЧ”»ТА АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ВИДІВ ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ 1.1. Загальна характеристика ПАТ «Львівська кондитерська фабрика “Світоч”» 1.2. Характеристика зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства ПАТ «Львівська кондитерська фабрика “Світоч”» РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОЇ ТА ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «ЄННІ ФУДЗ» РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ УПРАВЛІННЯ КАР’ЄРОЮ ПЕРСОНАЛУ ПАТ «ЛЬВІВСЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА “СВІТОЧ”»ТА ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО ФОРМУВАННЯ МОДЕЛІ КАР’ЄРОЮ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА РОЗДІЛ 4. РЕЗУЛЬТАТИ ПЕДАГОГІЧНОГО СТАЖУВАННЯ. ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Менеджмент – це уміння добиватися поставлених цілей, використовуючи працю, інтелект, мотиви поведінки інших людей[20]. Управління – це безперервний процес впливу на колектив людей для організації і координації їхньої діяльності в процесі виробництва для досягнення найкращих результатів при найменших витратах [12]. Мета практики – вивчення загальних питань теорії управління безпосередньо на підприємстві, реалізація на практиці економічних знань, отриманих в процесі вивчення профілюючих дисциплін спеціальності менеджер організації, використовуючи сучасні нормативно-правові, організаційно-управлінські та економічні документи різного рівня і характеру, наявні в економічних службах підприємства (відділи праці, заробітної плати, фінансові , економічні та бухгалтерські та ін.) Для проходження економічної практики мною було обрано ПАТ «Львівська кондитерська фабрика “Світоч”». Характерною рисою сучасного менеджменту є визнання зростаючої ролі людського чинника в системі виробництва і розвитку нових форм і методів управління персоналом, в першу чергу на рівні підприємств і фірм. Кадри є найбільш значним ресурсом будь-якого суспільства, будь-якої країни і будь-якої організації. Організації створюють спеціальні методи і системи управління професійним розвитком, кар'єри, підготовкою резерву керівників. Актуальність проблеми проявляється в тому, що головний сенс управління кар'єрою персоналу полягає в тому, щоб все цінне, чим володіє або може мати людина в організації, а саме його здатності допрофесійної діяльності, було ефективно використано для досягнення цілей підприємства та задоволення інтересів особистості. У ході проходження практики було виявлено, що існує безліч моделей управління кар’єрою персоналу підприємства та методів її формування, це дозволило вивити рекомендовані напрями формування моделі управління кар’єрою персоналу на підприємстві на прикладі ПАТ «Львівська кондитерська фабрика “Світоч”».