0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ з навчальної (інформаційної) практики. Контрабанда. Поняття, способи та заходи щодо запобіганню контрабанді (ID:275244)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Митна справа
Сторінок: 14
Рік виконання: 2019
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОФОРМЛЕННЯ І РОБОТА З МИТНОЮ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ 5 Завдання 1. Оформлення і робота з митною документацією 5 Хід роботи 6 Результат роботи 6 Завдання 2. Переклад тексту митного спрямування на російську та англійську мови 11 Хід роботи 12 Результат роботи 14 План 1. Нормативно-правова база 2. Поняття контрабанди 3. Заходи щодо запобігання та протидії контрабанді 3.1. Контрольовані поставки наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів 3.2. Переміщення товарів під негласним контролем
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 1. ОФОРМЛЕННЯ І РОБОТА З МИТНОЮ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ Мета роботи: Закріпити навички самостійного пошуку та обробки літератури за визначеною тематикою, вдосконалити вміння оформлювати документи митного спрямування за допомогою текстового редактора MS Word, створювати схеми, таблиці та діаграми; оволодіти навичками пошуку документів митного спрямування за допомогою пошукових систем; вдосконалити вміння якісного перекладу текстів митного спрямування. Завдання 1. Оформлення і робота з митною документацією 1. За темою: «Контрабанда. Поняття, способи та заходи щодо запобіганню контрабанді» підібрати та опрацювати літературу митного спрямування. 2. Знайти основні нормативні документи щодо заданої теми. Знайдені нормативні документи зберегти у власній папці з назвою Нормативні документи_Ваше прізвище_Група. 3. Скласти план для розкриття заданої теми. 4. За пунктами плану скласти реферат. У тексті реферату зробити гіперпосилання на частини документів, які цитуються у рефераті. Гіперпосилання робити на документи, що збережені у власній папці з назвою Нормативні документи_Ваше прізвище_Група. 5. Створити Анотацію до реферату. 6. Оформити матеріал відповідно до вимог методичних рекомендацій за допомогою MS Word. 7. Файл зберегти під назвою – завд1.doc. 8. Повний текст всього реферату навести у результатах роботи цього розділу. План 1. Нормативно-правова база 2. Поняття контрабанди 3. Заходи щодо запобігання та протидії контрабанді 3.1. Контрольовані поставки наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів 3.2. Переміщення товарів під негласним контролем Завдання 2. Переклад тексту митного спрямування на російську та англійську мови За допомогою програми RUTA-Плай перекласти Анотацію з завдання 1 на російську мову з редагуванням. Зберегти переклад в окремому файлі переклад-рус.doc. За допомогою перекладача Socrat (Promt, Magic Gooddy, Stulys тощо) перекласти Анотацію з російської мови на англійську мову. Зберегти переклад в окремому файлі переклад-англ.doc. Повний текст перекладів навести у результатах роботи цього розділу.