Готові роботи
Формування і регулювання собівартості продукції

Формування і регулювання собівартості продукції (ID:13146)

РозділПолітекономія
Тип роботи курсова
Рік виконання 2006
Кількість сторінок 43
Зміст Вступ Розділ 1 Теоретичні основи аналізу собівартості продукції 1.1 Собівартість – як економічна категорія 1.2 Загальна характеристика витрат на виробництво продукції 1.3 Сукупні витрати та собівартість продукції 1.4 Собівартість окремих виробів Розділ 2 Аналіз собівартості продукції ВАТ «Черкасихліб» 2.1 Організаційно-економічна характеристика ВАТ «Черкасихліб» 2.2 Характеристика продукції ВАТ «Черкасихліб» 2.3 Особливості хлібопекарного виробництва Розділ 3 Шляхи зниження собівартості продукції ВАТ «Черкасихліб» Висновки Література
Ціна(грн.) 150

Замовлення

Замовлення