0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ОКРЕМІ ВИДИ АДМІНІСТРАТИВНИХ СТЯГНЕНЬ В КОДЕКСІ УКРАЇНИ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ: ШТРАФНІ БАЛИ ТААРЕШТ З УТРИМАННЯМ НА ГАУПТВАХТІ (ID:250318)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 23
Рік виконання: 2016
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Адміністративні стягнення в Україні: поняття та система 2. Штрафні бали : поняття, підстави, міжнародний досвід з питань застосування 3.Арешт з утриманням на гауптвахті: необхідність встановлення, визначення поняття, проблеми практичного застосування Висновок
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Євроінтеграційний процес та участь в ньому України, засвоєння та використання європейських правових цінностей вимагають від кожного громадянина держави по-новому осмислити свою відповідальність за долю держави в надскладних умовах та геополітичних процесах. Реформування системи адміністративного права та законодавства як ніколи вимагає від кожного з нас докласти неабияких зусиль для виведення країни зі складної кризи, яка, на жаль, охопила всі сфери суспільного життя. Тематика, що стосується адміністративних стягнень, є досить важливою, адже часто саме боязнь покарання змушує осіб відмовитись від протиправних діянь, які тягнуть за собою обов’язкову шкоду охоронюваним правом інтересам. В рамках цієї роботи розглядатимуться загальнотеоретичні аспекти адміністративного стягнення, система таких стягнень і, що є основним, деякі види стягнень, що є новими або добре забутими старими для системи українського адміністративного законодавства. Актуальність дослідження зумовлена необхідністю теоретичного та практичного дослідження таких видів стягнень як штрафні бали та арешт з утриманням на гауптвахті. Дослідження першого зумовлене власне новизною такого стягнення для українського суспільства та необхідність порівняння його з відповідниками в інших державах світу. Вивчення другого має як ніколи першорядну важливість в умовах загострення зовнішньополітичної, внутрішньої соціальної та економічної кризової ситуації, що склалась в Україні за останні два-три роки.
Інші роботи з даної категорії: