0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Особливості адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння» (ID:297482)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 25
Рік виконання: 2019
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВCТУП 1. Cклaд aдмiнicтрaтивнoгo прaвoпoрушeння зa кeрувaння трaнcпoртними зacoбaми ocoбaми, якi пeрeбувaють у cтaнi cп'янiння 2. Ocoбливocтi caнкцiї зa кeрувaння трaнcпoртними зacoбaми ocoбaми, якi пeрeбувaють у cтaнi cп'янiння 3. Пoрядoк притягнeння дo aдмiнicтрaтивнoї вiдпoвiдaльнocтi зa кeрувaння трaнcпoртними зacoбaми ocoбaми, якi пeрeбувaють у cтaнi cп'янiння 4. Cудoвa прaктикa щoдo притягнeння дo aдмiнicтрaтивнoї вiдпoвiдaльнocтi зa кeрувaння трaнcпoртними зacoбaми ocoбaми, якi пeрeбувaють у cтaнi cп'янiння ВИCНOВОК CПИCOК ВИКOРИCТAНИX ДЖEРEЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Серез усіх адміністративних проступків правопорушення у сфері керування транспортними засобами є ождними із найпоширеніших. Якщо звернутися до статистичних даних, то кожного року в України близко 8,5 мільйонів осіб здійснюють порушення правил дорожнього року і з них майже 7 мільйонів у стані алкогольного сп’яніння [5]. З аналогією до кримінального права адміністративні норми, що передбачають відповідальність у сфері керування транспортними засобами є банкетними, тобто відсилають нас до інших нормативних актів, що деталізують та пояснюють правила експлуатації чи керування транспортними засобами. Проте у КУпАП на відміну від Кримінального кодексу України систематизовано усі адміністративні правопорушення у даній сфері в окремій главі, що має назву «Адміністративні правопорушення на транспорті, у галузі шляхового господарства і зв’язку». Тому важливість даної тематики з кожним роком посилюється. Оскільки в середньому за один рік в Україні встановл.ється близько 94.5 тисяч фактів керування водіями транспортними засобами, які перебували у стані сп’яніння. Внаслідок цих правопорушень щорічно скоюється близько 2.5 тисяч дорожньо-транспортних пригод, що призводить до загибелі 400 осіб і травмування 3300 учасників дорожнього руху. Тому вдосконалення системи відповідальності за дані правопорушення є вкрай важливими і актуальними [5]. Досить велика кількість науковців приясвяила свої праці саме вивченню даного питання. До них варто віднести: А. Г. Берлача, І. П. Голосніченко, Г. В. Джагупова, І. Б. Коліушко, Т. О. Коломієць, В. К. Колпакова та ін. Актуальність теми полягає у тому, що одними з найпоширеніших адміністративних правопорушень є порушення правил безпеки дорожнього руху внаслідок керування автомобілем в стані алкогольног сп’яніння, тому не втрачає інтересу встановлення особливостей відповідальності за дане правопорушення.
Інші роботи з даної категорії: