0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:28064)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 10
Рік виконання: 2010
Вартість: 30
Купити цю роботу
Зміст
1. Характеристика динаміки (теорія) 2. За даними розподілу робітників підприємства за групами, залежно від рівня продуктивності праці, визначити моду та медіану продуктивності Середній виробіток товарної продукції на одного робітника, грн. 800-1000 1000-1200 1200-1400 1400-1600 1600 Кількість робітників, осіб 20 80 160 90 40 3. За минулий рік у регіоні приватизовано 756 об’єктів малої приватизації, 459 об’єктів великої приватизації та 108 об’єктів незавершеного будівництва. Ступінь виконання плану приватизації відповідно становив, %: 56, 45, 28. Визначити середній процент виконання плану приватизації за всіма об’єктами 4. Розподіл робітників для харчової промисловості району за рівнем кваліфікації характеризується даними: Тарифний розряд 2 3 4 5 Кількість робітників, осіб 5 17 30 29 Побудувати гістограму часток і кумуляту часток та визначити характеристики варіації 5. Ступінь використання виробничого устаткування на п’яти з 15 фірмах характеризується даними, %: 70, 75, 80, 85, 90. Визначити середнє значення та його середню, граничну і відносну граничну похибки 6. За наведеними даними відповісти на запитання, чи є зв’язок між двома ознаками, встановити щільність цього зв’язку (коеф. кореляції) та перевірити його істотність № хлібзавода 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Вологість борошна, % 13,1 13,3 13,7 14,1 13,2 13,9 13,1 13,6 14,2 13, Вихід хліба, кг. 1,45 1,36 1,32 1,31 1,40 1,32 1,43 1,33 1,31 1,
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову