0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз технологічних схем кристалізації сахарози та перероблення відтоків (ID:302470)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 33+креслення
Рік виконання: 2017
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 3 1. Аналіз схем кристалізаційних відділень 5 1.1. Аналіз трипродуктової схеми кристалізаційного відділення 6 1.2. Варіанти двопродуктових схем кристалізації 14 1.3. Аналіз чотирипродуктових схем кристалізації 18 2. Перероблення відтоків 22 2.1. Видобування сахарози з відтоків 22 2.2. Перероблення меляси 23 2.3. Принципова технологічна схема кристалізації з отриманням біоетанолу і амінокислот з відтоків 27 Висновки 31 Список використаної літератури 33
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Метою перероблення відтоків (видобування сахарози із відтоків) є максимальне вилучення з них сахарози та повернення її на І ступінь кристалізації для одержання білого цукру. Перший і другий відтоки, які одержані під час центрифугування утфелю І кристалізації, містять до 50 % сахарози, що надійшла у виробництво з буряками. Вказані від¬токи використовуються для одержання утфелю II кристалізації. На уварювання утфелю II кристалізації надходять перший і другий відтоки утфелю І кристалізації. Відтоки перед вводом в апарат нагрівають у збірниках відкри¬тою парою до 85°С для розчинення кристалів і забезпечення негайного закипання при надходженні у вакуум-апарат. При цьому треба уникати тривалого нагрівання відтоків, щоб не було надлишкового розкладання сахарози. Відтоки вводять у вакуум-апарат послідовно, відповідно до зменшення чистоти: спочатку другий, потім першій відтоки. В апарат набирають другий відтік і після згущення до коефіцієнта перенаси¬чення 1,08 -1,1 чи 1,25 відповідно вводять готові чи утворюють центри кристалізації. Підкачки ведуть першим відтоком утфелю І кристаліза¬ції, а інколи - афінаційним відтоком.