Готові роботи

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №2, Товарознавство непродовольчих товарів, №3161 (ID:17213)

РозділТоварознавство
Тип роботи контрольна
Рік виконання 2006
Кількість сторінок 29
Зміст 5. Основи споживання товарів, характер і суть потреб населення у продовольчих і непродовольчих товарах 31. Методи дослідження якості товарів з використанням евристичних способів оцінки 43. Системи класифікації товарів 65. Наведіть 2-3 приклади маркування товарів, до складу яких входять різні харчові добавки 69. Складіть пам’ятку-інструкцію з догляду за трикотажними виробами, виготовленими із бавовняної пряжі Література
Ціна(грн.) 50
Інші роботи з даної категорії:

Замовлення

Замовлення