0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №7, Товарознавство продовольчих товарів, №3166 (ID:17218)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 24
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
7.Мікробіологія плодів, овочів і продуктів їх переробки 11. Випадки проведення товарної експертизи. Заявка на експертизу, термін її виконання 21. Ознаки класифікації вегетативних овочів Задача № 81 Встановіть вид і якість томатопродуктів, якщо вони мають однорідну уварену масу, смак і запах властиві даному виду продукту, без сторонніх присмаків і запахів, колір червоний, вміст сухих речовин – 30 %. Задача № 94 При перевірці якості сиру "Костромський" встанов¬лено: смак – з легкою гіркотою, консистенція ніжна, пластична, рисунок відсутній, парафін осипався в деяких місцях. За іншими показниками сир відхилень від стандарту не має. Визначте якість сиру. Вкажіть маркування, яке має бути на сирі. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову