0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №15, Товарознавство продовольчих товарів, №3169 (ID:17221)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 24
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Роль мікроорганізмів у природі, житті і господарській діяльності людини 14. Конкурентоспроможність і якість товарів 30. Порівняльна характеристика горіхоплідних за споживчими властивостями 72. Порівняльні ознаки асортименту рибних консервів за споживчими властивостями Задача № 88 При прийманні партії цукру-піску сумнівної якості кількістю 50 мішків по 50 кг кожний був підготовлений зразок для лабораторного аналізу, який показав, що цукор має однорідні кристали з нечітко вираженими гранями; колір білий, без блиску, з наявністю липкості, вологість – 0,2%, вміст сахарози – 99,65%. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову