0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №17, Товарознавство продовольчих товарів, №3170 (ID:17222)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 19
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
3. Мікрофлора повітря 16. Види актів експертизи товарів, особливості їх оформлення 36. Характеристика сушених, солених і маринованих грибів за харчовою цінністю 73. Характеристика асортименту харчових концентратів за споживною цінністю Задача № 86 При прийманні картопляного крохмалю в кількості 400 кг без чіткого маркування на тарі було встановлено, що масова частка вологи становила 22 %, золи у перерахунку на абсолютну суху речовину – 0,5, %, кислотність – 8 °Т, кількість краплин на 1 дм – 200 шт. Масова частка сірчаного ангідриду – 0,005 %. Зробіть висновки про якість крохмалю, встановіть сорт крохмалю. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову