0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Вплив сировини та її технологічних властивостей на якість хлібобулочних виробів із дріжджового тіста» (ID:268083)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 45
Рік виконання: 2018
Вартість: 350
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1. ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА 1.1. Характеристика асортименту хлібобулочних виробів із дріжджового тіста 1.2. Вимоги до якості пшеничного борошна згідно НТД 1.3. Характеристика хлібопекарських властивостей борошна і вплив їх на якість хлібобулочних виробів 1.4. Характеристика, властивості додаткової сировини РОЗДІЛ 2. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА 2.1. Технологічна схема виробництва тіста опарним способом 2.2. Технологічна схема виробництва тіста безопарним способом 2.3. Вплив основної і додаткової сировини на якість хлібобулочних виробів 2.4. Розроблення технологічних карт на булочні вироби із дріжджового тіста Висновки і пропозиції Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Об’єктом курсової роботи є дослідження основної та додаткової сировини для виготовлення хлібобулочних виробів із дріжджового тіста, її технологічних властивості та їх вплив на якість готової продукції. Опис дефектів готових виробів, що можуть виникнути через використання низькоякісної сировини, а також сировини, що не відповідає НТД, не підходить для обраного рецепту або сировини із неправильними умовами зберігання.