Готові роботи
Дослідження якісних показників молока з сільськогосподарських підприємств і приватного сектору, та його придатність до виготовлення молочних продуктів

Дослідження якісних показників молока з сільськогосподарських підприємств і приватного сектору, та його придатність до виготовлення молочних продуктів (ID:268886)

РозділТоварознавство
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2019
Кількість сторінок 96
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. МОЛОКО ЯК СИРОВИНА ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ 1.1. Значення молочної продукції для харчування людини 1.2. Особливості хімічного складу молока сільськогосподарських підприємств і приватного сектору 1.3. Нормативне регулювання якості молока РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ, УМОВИ ТА МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ 2.1. Місце та об’єкт досліджень 2.2. Методика виконання роботи РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 3.1. Органолептичні дослідження молока корів 3.2. Аналіз санітарних та якісних показників молока 3.3. Особливості технології та організації виробництва молочної продукції філії «Сумський молочний завод» 3.4. Економічна ефективність результатів досліджень РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 4.1. Охорона праці на об’єкті 4.2. Безпека у надзвичайних ситуаціях на об’єкті РОЗДІЛ 5. ЕКОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА МОЛОКА ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна(грн.) 900

Замовлення

Замовлення