0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія переробки молока і виробництво солодковершкового масла в умовах ТОВ «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» (ID:269827)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 52
Рік виконання: 2023
Вартість: 900
Купити цю роботу
Зміст
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ РЕФЕРАТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Значення вершкового масла в харчуванні людини 1.2. Стан виробництва масла в Україні і світі за останні 5 років 1.3. Класифікація масла в Україні та Євросоюзі 1.4. Вимоги до якості молока і вершків, їх підготовка до переробки на масло 1.5. Вимоги до якості масла згідно ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове» 1.6. Характеристика існуючих технологій виробництва вершкового масла в Україні 1.8. Сучасні шляхи вдосконалення існуючих технологій і окремих операцій при виробництві вершкового масла РОЗДІЛ 2.МАТЕРІАЛ, УМОВИ ТА МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ 2.1. Місце та об'єкт досліджень 2.2. Методика виконання роботи РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 3.1. «Технологія переробки молока і виробництво солодковершкового масла «Екстра» в умовах ТОВ «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» 3.2. Технологічні розрахунки виробництва солодковершкового масла «Екстра» в умовах ТОВ «Охтирська молочна промислова компанія «Славія» ВИСНОВКИ ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04