0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація надання послуг з кейтерингу (ID:234277)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 40
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ 1.1. Поняття та класифікація кейтерингового обслуговування 1.2. Обслуговування споживачів при наданні кейтерингових послуг РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ В РЕСТОРАНІ «ЕКЛЕР» 2.1. Організаційно-економічна характеристика ресторану 2.2. Особливості організації кейтерингових послуг рестораном «Еклер» РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ШЛЯХІВ ПОДОЛАННЯ ПРОБЛЕМ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПОСЛУГ З КЕЙТЕРИНГУ В РЕСТОРАНІ «ЕКЛЕР» 3.1. Проблеми та перспективи розвитку кейтерингових послуг в ресторані «Еклер» 3.2. Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в ресторані «Еклер» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04