0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розробка професіограми менеджера суб'єкта готельного або ресторанного бізнесу (ID:236574)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 48
Рік виконання: 2023
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПРОФЕСІОГРАМИ МЕНЕДЖЕРА 1.1. Поняття професіограми менеджера 1.2. Якості та риси менеджера 1.3. Особистий план розвитку менеджера суб’єкта готельного бізнесу РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТА РОЗРОБКА ПРОФЕСІОГРАМИ МЕНЕДЖЕРА ГОТЕЛЮ "ДНІПРО", м. Київ 2.1. Організаційно - економічна характеристика готелю 2.2. Аналіз особливостей професіограми менеджера готелю РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІОГРАМИ МЕНЕДЖЕРА ГОТЕЛЮ "ДНІПРО", м. Київ 3.1. Критерії та показники сформованості професійності менеджерів 3.2. Удосконалення особистісного рівня соціально-адекватного менеджера готелю ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ……………………………………………………………………….46
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04