Готові роботи
Страви з припущеної риби

Страви з припущеної риби (ID:24605)

РозділТуризм
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 35
Зміст Страви з припущеної риби Щука фарширована Риба припущена з соусом біле вино Риба припущена з гарніром ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з припущеної риби 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових страв з припущеної риби, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з припущеної риби 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з припущеної риби, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з припущеної риби 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання страв з припущеної риби 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв з припущеної риби (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна(грн.) 120,00

Замовлення

Замовлення