Готові роботи

Тверді та сичужні сири (ID:24610)

РозділТуризм
Тип роботи дипломна
Рік виконання 2012
Кількість сторінок 50
Зміст І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з сиру (пудингів та запіканок) 2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових страв з сиру (пудингів та запіканок), порядок їх оформлення та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з сиру (пудингів та запіканок) 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з сиру (пудингів та запіканок), один, два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні даної групи страв (виробів) 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання страв з сиру (пудингів та запіканок) 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв з сиру (пудингів та запіканок) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна(грн.) 150,00

Замовлення

Замовлення