0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія приготування та відпуск страв і закусок з овочів (ID:24611)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 45
Рік виконання: 2012
Вартість: 120,00
Купити цю роботу
Зміст
Технологія приготування та відпуск страв і закусок з овочів (помідори, фаршировані яйцями і цибулею; ікра овочева; ікра з кабачків; салат «Весна»; салат «Бурячок»; салат «Рубін») ЗМІСТ ВСТУП Розділ 1. Характеристика сировини Розділ 2. Технологічний процес приготування страв та закусок з овочів Розділ 3. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) Розділ 4. Заходи з охорони праці Розділ 5 Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову