0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія приготування гарячих страв (ID:24613)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 37
Рік виконання: 2012
Вартість: 120,00
Купити цю роботу
Зміст
Технологія приготування гарячих страв (помідори фаршировані; душенина поспільна; свинина тушкована з капустою і яблуками; філе з грибами і соусом; котлета відбивна з гарніром) ЗМІСТ І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні гарячих страв 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових гарячих страв, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування гарячих страв 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні гарячих страв 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ГРАФІЧНА ЧАСТИНА
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову