0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обслуговування туристів в господарствах сільського туризму (ID:246794)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 60
Рік виконання: 2018
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
ВСТУП…………………………………………………………………...... 3 1 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОСПОДАРСТВАХ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ........................................................................... 5 1.1 Поняття та сутність продукту сільського туризму............................. 5 1.2 Оцінка рівня розвитку сільського зеленого туризму.......................... 12 1.3 Особливості організації обслуговування туристів у господарствах сільського туризму....................................................................................... 17 2 АНАЛІЗ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ................................... 23 2.1 Природно-географічні передумови розвитку сільського туризму в Івано-Франківській області......................................................................... 23 2.2 Особливості розвитку сільського туризму в Івано-Франківській області........................................................................................................... 29 2.3. Дослідження продуктового асортименту в сегменті сільського туризму Івано-Франківської області.......................................................... 36 3 СТВОРЕННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОГО ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ В СЕГМЕНТІ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ...................................... 41 3.1 Програма туру......................................................................................... 41 3.2. Пропозиції щодо просування запропонованого туру на внутрішньому та міжнародному ринках послуг....................................... 46 ВИСНОВКИ ............................................................................................... 50 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................. 53 ДОДАТКИ.................................................................................................... 55
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми. Розвиток сфери туристичних послуг на селі в Україні набув системного характеру з кінця XX століття. Сільський зелений туризм в нашій країні перебуває на стадії становлення. Відпочинок на селі позитивно впливає на економіку та екологію регіонів України за рахунок використання наявного приватного житлового фонду, розширення сфери зайнятості сільського населення та можливості реалізації на місці продукції особистого селянського господарства. Івано-Франківська область має об’єктивні і вагомі передумови для його розвитку: природно-кліматичний потенціал, мальовничі ландшафти, чисте повітря, привабливі туристичні маршрути, збережені національні традиції і фольклор, архітектурні пам’ятки, рекреаційні можливості. Реорганізація ведення сільського господарства та зменшення централізованої фінансової підтримки дали поштовх до розвитку сільського туризму, який зі своєю різноманітністю форм й напрямків діяльності здобуває на цей час ключове значення для економічного виживання сільського населення, що, безумовно, підкреслює актуальність теми дослідження. Вибір теми курсової роботи обумовлено необхідністю дослідити стан розвитку сільського зеленого туризму та особливості обслуговування туристів у господарствах сільського туризму Івано-Франківській області. Це дозволило сформулювати мету, завдання, об’єкт та предмет курсової роботи. Метою даної курсової роботи є теоретичне та науково-практичне забезпечення рекомендацій щодо організації обслуговування туристів у господарствах сільського туризму Івано-Франківської області; Досягнення поставленої мети забезпечується виконанням наступних взаємопов’язаних завдань: – визначення поняття та сутності продукту сільського туризму; – оцінка рівня розвитку сільського зеленого туризму; - характеристика особливостей організації обслуговування туристів у господарствах сільського туризму – аналіз ресурсного потенціалу розвитку сільського туризму в Івано-Франківській області; – розробка програми туру; – обґрунтування пропозицій щодо просування запропонованого туру на внутрішньому та міжнародному ринках послуг. Об’єктом дослідження є процес організації обслуговування туристів у господарствах сільського туризму Івано-Франківської області. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та практичних підходів щодо організації обслуговування туристів у господарствах сільського туризму Івано-Франківської області. Курсова робота виконана на основі фактичних матеріалів і результатів досліджень, що стосуються проблем розвитку сільського зеленого туризму в Івано-Франківській області, а також на основі власних спостережень. Основні методи використані під час дослідження: теоретичні принципи, методи і процедури аналіз, соціологічних досліджень, економіко-статистичні, системного підходу та комплексного аналізу, що розкривають суть зеленого туризму як багатопланового явища, важливої частини туристичної діяльності. Практична значимість даного дослідження полягає у визначенні шляхів перспективного розвитку сільського туризму в Івано-Франківській області. Інформаційною базою роботи є Закони Верховної Ради України, постанови Кабінету Міністрів України, сайти райдержадміністрацій області, сайт Міністерства охорони навколишнього природного середовища України. Курсова робота складається з трьох розділів, поділених на підрозділи, списку використаної літератури та додатків.