0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Діагностика фінансового стану підприємства на прикладі Державного підприємства «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» (ID:127548)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Фінанси
Сторінок: 74
Рік виконання: 2015
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП………………………………………………………………………………..6 Розділ 1. Теоретично - аналітична частина ………….……………………..……...9 1.1.Теоретичні засади дослідження діагностики фінансового стану підприємства …………………………………………………………………………9 1.2. Аналіз фінансового стану ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» у період 2012-2014 рр…………………………………...13 1.3. Діагностика фінансового стану ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» у період 2012-2014 рр……………………....18 РОЗДІЛ 2. Дослідницько – прогностична частина ……………………………...24 2.1. SWOT-аналіз ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою»……………………………………………………………………….24 2.2.Економіко-математичне моделювання впливу на чистий прибуток зміни валового прибутку та адміністративних витрат ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» ……………………………….28 2.3. Прогнозування фінансових результатів ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою»…………………………………………….33 РОЗДІЛ 3. Рекомендаційна частина ……………….………………………...…...38 3.1. Основні засади стратегії покращення фінансового стану державного підприємства………………………………………………………………………..38 3.2.Шляхи покращення фінансового стану державного підприємства на прикладі ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» ………….. ……………………………………………………….....43 3.3. Економічні результати проектних рішень ………………………………….48 ВИСНОВКИ …………………………………………………………………….....52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ …………………………………………55 ДОДАТКИ …………………………………………………………………………59
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми. Основною метою функціонування підприємств в ринкові економіці є отримання високих прибутків. Проте у будь-якому суспільстві існують потреби, задоволення яких не може забезпечити приватне підприємництво. Розв’язання цих проблем лягають на плечі державних підприємств. Державні підприємства є важливим і об’єктивно необхідним елементом структури сучасного суспільства, пов’язаним із роллю держави в соціально-економічному розвитку. Підприємства допомагають державі у виконанні різних завдань які несуть економічний або соціальний характер. Зазвичай це пов’язано із загальнонаціональними проблемами. На сьогодні державний сектор в Україні є мало ефективним. Чимало чинників вплинуло на це, а саме: розбалансованість національної економіки ,неефективне управління державним сектором, недостатня відповідальність за результати діяльності, відсутність матеріальних стимулів та формальний характер управління. Державний сектор був свого роду «інструментом» який дозволяв виходити з різноманітних економічних ситуацій і тому ефективність діяльності державних підприємств завжди було першочерговим завданням для економіки України. Ефективне функціонування державних підприємств залежить від обґрунтованості та якості прийнятих управлінських рішень. В свою чергу, ефективне управління перш за все вимагає повної, правдивої та надійної інформації для прийняття обґрунтованих рішень. Прийняття рішень фінансового характеру,базується на даних фінансового аналізу. Саме тому на сучасному етапі зростає роль аналітичних досліджень, пов'язаних з фінансовим аналізом. Проведення ґрунтовного, науково обґрунтованого фінансового аналізу є підґрунтям для ефективного функціонування фінансового менеджменту, системи контролю й аудиту фінансового стану. Тому головною завданням кожного державного підприємства є проведення ґрунтовного фінансового аналізу та виявлення шляхів покращення фінансового стану.